Achtergronden van bekende en minder bekende Nederlanders
 

Victoria Koblenko

Victoria KoblenkoOf je Victoria Koblenko nou kent als Isabella uit de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden, als het meisje dat verliefd leek te zijn op Theo Maassen, of als presentatrice van Spuiten en Slikken, één ding is zeker: Victoria Koblenko krijgt het keer op keer weer voor elkaar om in de spotlights te komen staan.

Victoria Koblenko werd geboren op 19 december 1980 in Oekraïne. Toen Victoria 12 jaar oud was maakten haar ouders de beslissing om te verhuizen naar Nederland. Ze kwam te wonen in het dorpje Krimpen, wat vlak bij Rotterdam ligt. Victoria moest toen naar een Nederlandse school, terwijl ze de taal helemaal niet sprak. Maar dit leerde ze onwijs snel, sneller zelfs dan haar ouders. Victoria heeft nooit echt heel erg veel moeite gehad met de verhuizing naar Nederland. Ze zag het juist als een uitdaging en een avontuur, en voelde zich al snel thuis. Ze maakte op school soms gebruik van een woordenboekje, maar met wat extra bijlessen in de vakantie kon Victoria toch doorstromen naar de tweede klas van het Gymnasium.

Familie van Victoria Koblenko

Hoewel familie altijd erg veel heeft betekend voor Victoria, is haar oma haar enige familielid in Nederland (afgezien van haar ouders). Haar moeder was enigst kind, en ook Victoria heeft geen broertjes en zusjes. De vader van Victoria heeft in verband met de dienstplicht moeten helpen opruimen na de ramp in Tsjernobyl, en haar moeder vond het daarna te riskant om nog een kindje te krijgen. Dit is tot haar spijt dan ook de reden dat Victoria enigst kind is gebleven. Haar vader, moeder en oma zijn dus haar enige familie. Maar dat de familie zo klein is, wil niet zeggen dat ze geen goede band hebben. Juist omdat Victoria zo’n kleine familie heeft, is er een ontzettend sterke band ontstaan tussen haar, haar vader, haar moeder en haar oma.

Victoria Koblenko GTST

Al op haar zestiende begon Victoria Koblenko te acteren in commercials. Maar middels de rol van Isabella Kortenaer in Goede Tijdens Slechte Tijden werd ze uiteindelijk landelijk bekend. Ze begon in 2000 met het vertolken van deze rol. Het personage van Isabella was actief tot 2005. In 2010 kwam Isabella te overlijden en dit was dus ook het laatste jaar waarin Victoria de rol vertolkte. In de serie kreeg Victoria Koblenko een kind, genaamd Amy. De vader van Amy is de beruchte Ludo Sanders, welke nog steeds actief is Goede Tijden Slechte Tijden.

Spuiten en Slikken met Victoria Koblenko

Sinds  april 2014 is Victoria Koblenko een van de nieuwe presentatrices van Spuiten en Slikken. Hoewel Victoria zelf niet zo veel heeft met drank en drugs, ziet ze het als een enorme uitdaging om als presentatrice van dit programma te gaan werken. Victoria houdt er van om out-of-the-box te denken en dat is ook de reden dat ze deze baan heeft aangenomen. Victoria heeft er niets op tegen dat anderen wel allerlei rare drugs en andere bizarre dingen uitproberen, maar Victoria zelf hoeft het allemaal niet zo nodig te doen. Haar werk voor Spuiten en Slikken bleek zich echter te beperken tot een seizoen. Vanaf september 2014 is ze niet meer te zien als presentatrice van het BNN-programma en zal ze druk zijn met haar carrière in het buitenland, zo zou ze een hoofdrol gaan spelen in een Russische serie.

Relatie Victoria Koblenko

Voetballer Evgeniy Levchenko is de gelukkige man geweest bij wie Victoria Koblenko haar liefde kwijt kon. Hoewel deze liefde voorbij is, is Victoria ontzettend dankbaar dat ze de liefde wel heeft kunnen voelen en delen. Bovendien vertelde Victoria begin dit jaar dat ze ook helemaal niet op zoek is naar een nieuwe grote liefde. Ze heeft immers een geweldige relatie gehad, waardoor haar lat erg hoog is komen te liggen. Even leek het er op dat Victoria Koblenko verliefd was op Theo Maassen, maar dat had waarschijnlijk gewoon te maken met de manier waarop het programma 24 uur met werd gemonteerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code