Achtergronden van bekende en minder bekende Nederlanders
 

Rian Donders

Rian Donders

Rian Donders is op 8 augustus 1976 te geboren Tilburg. Zij is opgegroeid in een woonwagenkamp. ‘Ons Rian’ is voornamelijk bekend als de zus van Roy Donders, de flamboyante stylist uit het Zuiden. Zelf heeft zij een kappersopleiding gevolgd, alvorens zij haar eigen kinderkleding ging ontwerpen en verkopen. Tevens houdt Rian veel van muziek en dansen en vroeger bezocht zij daarom ook veel festivals.

De familie Donders

Rian Donders is getrouwd met Johan. Samen hebben zij twee zonen: Jari (13 jaar) en Mika (7 jaar). Samen met haar ouders Frans Donders en Nel Donders en haar broertje Roy, is zij veel te zien in de realityshow ‘Roy Donders: stylist uit het Zuiden’. Rian Donders is één van de hoofdpersonages. Ook houdt de familie Donders veel van kamperen en zij gaan dan ook nog elke zomer naar hun stacaravan. Wel zegt de familie Donders te moeten wennen aan het feit dat zij niet meer normaal over straat kunnen lopen: “Overal waar je komt willen ze een foto van je nemen”.

Juichpak

Tijdens het WK van 2014 heeft Rian Donders samen met de hulp van haar broertje Roy ook juichpakken voor kinderen ontworpen. Rian en Roy wilde namelijk vieren dat Oranje door was naar de volgende speelronde. Tevens was er veel vraag naar de kleine versies van de populaire juichpak, volgens Rian Donders, Roy en Jumbo. Door deze beslissing kon het hele gezin, het Nederlands elftal aanmoedigen in een juichpak ontworpen door de familie Donders.

Kledinglijn van ‘ons Rian’

Rian Donders heeft net zoals haar broertje een eigen kledinglijn. Zo ontwerpt zij voornamelijk kleding voor kinderen. De lievelingskleur van Rian Donders is roze en dat is ook terug te zien in haar collectie. Tevens houdt zij net zoals haar broertje Roy van veel ‘bling bling’. Ook dit ontbreekt niet in haar kledinglijn. De winkel van Rian Donders zit naast de winkel van haar broertje Roy op het Pater van den Elsenplein in de Tilburgse wijk Broekhoven. Zowel Rian als Roy ervaren dit niet als een probleem.

Geruchten

Het gerucht gaat dat Rian Donders niet de zus, maar de moeder van Roy Donders is. Veel mensen baseren dit op het leeftijdsverschil tussen Rian en Roy Donders. Zij hebben namelijk een leeftijdsverschil van 14 jaar. Dit zou betekenen dat Rian Donders op 15 jarige leeftijd een kind op de wereld heeft gezet. Tevens vinden veel mensen dat Roy Donders helemaal niet op zijn ouders, Frans en Nel, lijkt, maar wel heel veel op zijn zus, Rian Donders. Zo zou de huidskleur van Roy Donders meer overeenkomen met de huidskleur van zijn zus. Rian Donders laat zich echter niet kennen door al deze geruchten. Tevens is het nooit bewezen dat de geruchten waar zijn.

One comment

  1. Theo

    Dit zal wel eeuwig hun ‘geheim’ blijven. Alleen een DNA test kan uitsluitsel geven.
    Maar dit gaat verder niemand iets aan. Al weet ik 130% zeker dat Roy de zoon van Rian is is dit voor niemand anders relevant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code