Achtergronden van bekende en minder bekende Nederlanders
 

Lieke van Lexmond

De beeldschone Lieke van Lexmond is geboren op 6 februari 1982 in IJsselstein. Voor iedereen die de leeftijd van Lieke van Lexmond wil weten, ze is dus 32 jaar oud. Dat zou je toch niet zeggen he! De meeste mannen zullen haar kennen omdat ze in de Playboy heeft gestaan, en de meeste vrouwen zullen haar kennen als Charlie Fisher uit Goede Tijden Slechte Tijden. Maar buiten dat heeft Lieke van Lexmond nog veel meer gedaan.

Lieke van LexmondLieke was op jonge leeftijd al bezig met acteren, zingen, dansen, en presenteren. Al vanaf haar vijfde was het haar passie om op televisie te komen. Zo speelde ze in een Calvé Pindakaas reclamespotje toen ze nog op de basisschool zat. Lieke heeft een oudere zus en broer (welke tweeling zijn) waar ze een hele goede band mee heeft. Ze ging naar de middelbare school in Nieuwegein, waar ze naar eigen zeggen genoeg aandacht kreeg van de ‘grote en stoere’ jongens, omdat haar zus de ‘hotte chick’ van de school was.

Hoewel Lieke op jonge leeftijd al te zien was op televisie kwam haar echte doorbraak pas in 1998 toen ze de rol van Eva Prins vertolkte in de serie Goudkust van SBS6. Vervolgens kreeg ze ook wat gastrolletjes aangeboden in onder andere Kees&Co, Het Klokhuis, Costa!, en Spangen. Vanaf 2002 nam Lieke de rol van Charlie Fisher over in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. In 2003 kreeg ze te horen dat ze deze rol voor onbepaalde tijd mocht gaan spelen. Dit heeft ze bijna 10 jaar gedaan. In 2012 verdween Charlie Fisher uit de soapserie. Omdat Lieke toen veel meer tijd had voor andere dingen ging ze onder andere spelen in de film Volle Maan.

Dancing With the Stars en Everybody Dance now

Dat Lieke van dansen houdt is algemeen bekend. Ze deed dan ook in 2006 mee met het televisieprogramma dancing with the stars, waarin bekende Nederlanders samen met een professionele danspartner een compititie startte tegen elkaar. Lieke eindigde in deze competitie op de zesde plaats. Tegenwoordig is Lieke te zien als jurylid van het programma Everybody Dance Now. Ze zit hier in Jury samen met Jan Kooijman en Dan Karaty. Lieke is voornamelijk het lieve en bezorgde jurylid. Opvallend is dat ze zo ontzettend goed kan omgaan met alle kinderen die meedoen aan dit programma.

Lieke van Lexmond zwanger

Dat Lieke van Lexmond goed om kan gaan met kinderen is dan ook helemaal geen geheim. Lieke is dol op kinderen. Ze is ook ontzettend close met de zoontjes van haar zus Jetteke. Ze beschouwd ze als haar eigen kinderen. Binnenkort zullen deze neefjes er een neefje of een nichtje bij hebben want Lieke is namelijk zwanger! Lieke krijgt samen met Bas van Veggel haar eerste kindje. Komende zomer zal ze gaan bevallen. Ze heeft nog niet verteld of ze een dochtertje of een zoontje krijgen, dat is dus nog even afwachten.

Playboy blij met Lieke van Lexmond

Nu Lieke van Lexmond moeder wordt, zal ze toch het een en ander aan haar leven gaan veranderen. Zo stond ze namelijk twee keer naakt in de Playboy. Omdat de eerste shoot een groot succes was heeft ze het zelfs twee keer gedaan! Ze mocht voor haar tweede shoot zelf de locatie  bepalen en koos toen voor de Seychellen. De billen en borsten van Lieke van Lexmond waren enige tijd later door iedereen te bewonderen toen de foto’s gepubliceerd waren in de Playboy. En we moeten eerlijk blijven: het waren prachtige plaatjes.

Sieraden Lexmond vs Lexmond

Buiten acteren, presenteren en model staan heeft Lieke ook nog een ander talent. Samen met haar zus Jetteke is Lieke van Lexmond een sieradenlijn gestart. Enige tijd geleden werden de juwelen gepresenteerd in Parijs. Het is geen alledaagse sieradenlijn, want om een mooi exemplaar uit de collectie van Lexmond vs Lexmond te kopen moet de gemiddelde Nederlander nog wel een paar jaar werken! Lieke en Jetteke hebben zelf model gestaan toen de foto’s van de sieraden werden genomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code