Achtergronden van bekende en minder bekende Nederlanders
 

Leonie ter Braak

Leonie ter Braak is op 28 september 1980 geboren in Buurse. We kennen haar voornamelijk van het programma Vandaag de Dag op Nederland één. Maar er gaat een veel langer en groter verhaal schuil achter deze prachtige jonge dame.

Leonie: Op Jonge Leeftijd al Model

Leonie ter Braak is geboren in Enschede en groeide op in het dorpje Buurse in Twente. Hier maakte ze haar basisschool en middelbare school af. Toen Leonie pas net 14 jaar oud was deed ze al mee aan een modellenwedstrijd in Amsterdam. Ze kreeg toen een contract aangeboden en dit was dan ook haar start als model. Vanaf haar 17e is ze zelfs full time gaan werken als model. Reizen was gelukkig een grote hobby van haar, want door het modellenwerk heeft ze al verschillende mooie plekjes op aarde kunnen bewonderen. Ze heeft vanaf haar 15e veel tijd doorgebracht in de mooiste steden van de wereld. Zo heeft ze in Parijs, Barcelona, en New York gewoond.

Van Model naar T.V.

Leonie Ter BraakToen Leonie ter Braak 25 jaar oud was wist ze dat ze niet voor altijd model zou kunnen blijven en bovendien bracht het haar niet de voldoening die ze zocht. Daarom is ze toen auditie gaan doen voor de Twentse serie: Van Jonge Leu en Oale Groond. En deze auditie was geslaagd! Ze kreeg de rol van Eva Kroeze. Leonie had erg veel plezier in het acteerwerk, en dankzij haar rol als Eva heeft ze besloten om in deeltijd de toneelopleiding te gaan volgen in Amsterdam.
Hoewel het acteren was weggelegd voor Leonie, koos ze er toch voor om uiteindelijk een andere richting in te stappen met haar carrière. Altijd al had ze de ambitie om bekend te worden op de Nederlandse televisie. En daarom ging ze werken als presentatrice en redacteur bij RTV Oost. Dit beviel haar erg goed en enige tijd later werd ze gevraagd om het programma keuringsdienst van waarde te gaan presenteren. Hoewel ze ruim vier jaar lang in trouwe dienst heeft gezeten bij RTV Oost was het volgens haar toch tijd voor iets anders. Het presenteren van Keuringsdienst van Waarde was haar landelijke debuut op de Nederlandse Televisie en heeft er mede voor gezorgd dat Leonie later het nieuwe gezicht werd van Omroep WNL.

Op 6 september 2012 was Leonie ter Braak voor het eerst te zien bij het ochtendprogramma Vandaag de Dag op Nederland 1. Samen met Kristel van Eijk presenteert ze het dagelijks dit programma. Door het nieuwe gezicht te zijn van Omroep WNL is Leonie erg bekend geworden bij ons Nederlands. We zoeken dan ook massaal naar foto’s van Leonie ter Braak in bikini, badpak, of string.

Leonie en Haar Privéleven

Wie geïnteresseerd is foto’s van Leonie ter Braak in bikini of string, heeft helaas pech. Hoewel er van Leonie natuurlijk een aantal pittige kiekjes op internet staat, moeten we de mannen toch teleurstellen: Leonie ter Braak heeft namelijk al lange tijd een vriend: Floris. De relatie tussen haar vriend Floris en Leonie is ontzettend sterk en samen wonen ze in Amsterdam. In juni 2013 werd bekend dat Leonie zwanger was. Dit liet ze de hele wereld weten via het Twitter-berichtje: “Goedemorgen! De heeeele wereld mag het nu weten: ik heb een baby in de buik :)))” Op 21 November 2013 beviel Leonie dan ook van een jongetje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code