Achtergronden van bekende en minder bekende Nederlanders
 

Krystl Pullens

Krystl Pullens (artiestennaam Krystl) werd op 2 juli 1983 geboren in Stanpoort-Noord, een dorp in de gemeente Velsen, Noord-Holland. Krystl is momenteel een zeer succesvolle Nederlandse zangeres die in 2010 werd verkozen tot 3FM Serious Talent. Sindsdien sleepte ze meerdere grote prijzen binnen, waaronder de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer en een Edison voor Beste Nieuwkomer, waarbij de jury haar meldde dat ze is “gezegend met een indrukwekkende stem en meerdere muzikale talenten”. Krystl hoorde haar liedje ‘Golden Days’ bovendien terug in een Martini-reclame. Krystl Pullens heeft een relatie met Paul Rabbering , radio-dj voor de KRO op 3FM.

Carrière

Krystl Pullens

Krystl kwam er al op jonge leeftijd achter dat ze zowel goed kon dansen als kon zingen. Hoewel ze na haar middelbare schooltijd werd aangenomen op een dansacademie, besloot ze in 2000 om toch voor een zangopleiding te kiezen aan het Rotterdams Conservatorium. Hier studeerde ze twee jaar lang. Daarna besloot ze nog om en popacademie in Enschede te gaan doen. Tijdens deze opleiding richtte Krystl de band L.I.N.E. op samen met haar medestudenten Rob Eeftink, Kobus Groen, Bart Jan Manten en Rogier Grosman. Krystl was de zangeres van de band en schreef samen met gitarist Bart Jan Manten de liedjes. Vanaf 2005 werd Krystl bovendien één van de vaste achtergrondzangeressen van zangeres Do. In 2006 studeerde Krystl af aan de popacademie. De band L.I.N.E. kondigde toen bovendien een afscheidsconcert aan.

Hedendaags succes

Tegenwoordig is Krystl een zeer succesvolle Nederlandse zangeres en veel meer dan een achtergrondzangeres. Na een zeer succesvol jaar kon ze terugvallen op haar vertrouwde producerende vrienden. Ook is ze op reis gegaan naar Australië, Londen en Berlijn, waar ze met nieuwe partners heeft gewerkt aan nieuwe singles. Ook keek ze diep in haar eigen ziel; kijkend naar zowel de leuke als de minder leuke ervaringen schreef ze haar tweede album ‘Undefeatable’. Dit nieuwe album kwam tot stand doordat ze leerde dat hoe zwart iets soms lijkt, je er altijd uitkomt. Haar album is dan ook in allerlei opzichten gegroeid ten opzichte van haar eerste plaat. Daaruit blijkt onder ander dat Krystl sterker is gekomen uit haar gebroken relatie. Ze leerde dat zolang je doet waar je je goed bij voelt, je uit het diepste dal bevrijd kan raken. Bovendien helpt een nieuwe liefde, voor Krystl Paul Rabbering, ook erg mee. Dit blijkt ook uit haar meest recente single ‘I’m in love’, geschreven voor de vriend van Krystl, Paul Rabbering, 3FM DJ. Uit haar single ‘Circles’ blijkt dat succes niet alleen geweldig is, maar ook overdonderend. In deze 3FM Megahit zingt Krystl over het ongemakkelijke gevoel dat ze had toen ze zich voor de eerste keren op de rode loper begaf. Inmiddels is Krystl al lang niet meer hetzelfde meisje zonder zorgen dat zij was toen zij haar debuut maakte, maar kan zij beschouwd worden als een voltallige Nederlandse zangeres die haar gevoelens deelt via haar prachtige muziek. In het najaar van 2014 was Krystl te zien als deelneemster van het programma Expeditie Robinson. Wat vind jij van de deelname van Krystl aan Expeditie Robinson? Reageer hieronder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code