Achtergronden van bekende en minder bekende Nederlanders
 

Joyce Noor

Het gezicht van Joyce Noor zal veel mensen bekend voorkomen, aangezien zij momenteel één van de meest geboekte modellen voor lingerieketen Hunkemöller is. In verschillende campagnes toont Noor tegenwoordig de nieuwste lingerie- en badmode. Als sinds haar zeventiende levensjaar zit Joyce in de modellenwereld, waar ze zowel bij shoots als modeshows op de catwalk te zien is.

Het Begin van haar Carrière

Joyce Noor

Joyce Noor werd op 28 september 1983 geboren in Amsterdam en groeide op in een gezin met een jonger broertje en een oudere halfbroer. Als sinds jonge leeftijd wist Noor dat ze model wilde worden. Toen ze heel jong was, liep ze al op haar oma’s hakken en ze verkleedde zich drie keer per dag. Toen  Noor op veertienjarige leeftijd door de Kalverstraat liep met een vriendinnetje terwijl ze aan het winkelen was, werd zij ontdekt door iemand van een modellenbureau. Omdat veertien jaar erg jong is voor een model, besloot Noor om eerst haar middelbare schoolopleiding af te ronden. Toen ze slaagde voor haar diploma, besloot ze om haar modellencarrière een kans te geven en stapte ze het bekende modellenbureau Paparazzi binnen. Drie jaar nadat ze in de Kalverstraat gescout werd, nam de toenmalige boeker bij Paparazzi Noor aan als model. Toen diezelfde boeker verhuisde naar het modellenbureau Skin en later naar Ulla Models, besloot Noor met hem mee te gaan. Inmiddels zit Noor al een aantal jaar bij Ulla Models en dit bevalt haar goed. Ze kan goed overweg met de mensen die haar boeken en vindt dat zij het werk dat zij doen goed aanpakken. Joyce Noor waardeert het werk dat de boekers doen erg, omdat haar succes mede van hen afhankelijk is en zij veel werk heeft door hun toedoen. De boekers brengen haar bij de klanten onder de aandacht, waardoor Noor een inmiddels veelgevraagd model is voor zowel verschillende nationale als internationale klanten, zoals ook Mart Visser.zoals ook voor Nederlandse modeontwerper en couturier Mart Visser. Bij hem is Noor jaren geleden een keer op casting geweest en ontmoette hem daar persoonlijk. Sindsdien is ze een vast model in zijn shows.

Het Modellenwerk

Joyce Noor is inmiddels een ervaren model te noemen. Doordat ze al zoveel ervaring heeft binnen deze wereld, kan Noor goed beoordelen wat de verschillende factoren zijn die nodig zijn voor het zijn van een succesvol model. Zo is Noor van mening dat als ze haar werk met veel plezier doet, dat dit plezier dan ook uitgestraald wordt naar de mensen met wie een opdracht gedaan wordt. De ervaring heeft haar geleerd dat mensen graag met haar willen werken als zij een positieve werkhouding heeft. Verder zorgt een open en sociale houding ervoor dat klanten haar vaker boeken. Samen vormen deze eigenschappen volgens Noor het recept voor het zijn van een succesvol model. Ook het reizen naar het buitenland vindt Noor erg leuk aan de modellenwereld. De laatste tijd is zij veel in Londen geweest en dit is dan ook één van de favoriete steden. Met name het ontmoeten van nieuwe mensen en het ontdekken van de wereld onder werktijd is iets dat haar heel erg aanspreekt. Noor ziet zich overigens niet als rolmodel voor jonge meisjes, maar begrijpt dat jonge meisjes graag in haar schoenen zouden willen staan. Ze vindt het soms echter moeilijk dat er voor jonge meiden in de mode industrie een onrealistisch beeld van mode wordt nagestreefd. Om gezond en in vorm te blijven doet Noor veel aan sport. Zo doet ze aan zowel boksen en yoga en eet zij erg gezond en gevarieerd. Verder drinkt ze veel water en slaapt ze goed.

De Campagne voor Hunkemöller

Zoals eerder genoemd is Noor tegenwoordig het gezicht van lingeriehuis Hunkemöller. Via een fotograaf waar ze al langer mee werkte is Joyce Noor bij deze opdracht terecht gekomen. Deze fotograaf moest een try-out filmpje maken voor Hunkemöller en toen hij moest nadenken over een geschikt model dacht hij direct aan Noor. Samen maakten ze het filmpje, waarvan de mensen bij Hunkemöller zeer enthousiast werden en lieten weten graag met haar samen te willen werken. Inmiddels heeft Noor al een groot aantal campagnes voor Hunkemöller gedaan en ze voelt zich dan ook erg thuis bij het bedrijf. Tijdens de Amsterdam Fashion Week in 2011 droeg Noor een outfit die speciaal voor haar ontworpen was. Ze voelde zich fantastisch tijdens deze show, waar ze aansluitend aan de show gepresenteerd werd. Haar moeder en beste vrienden zaten in de zaal, wat Noor een extra fijn gevoel gaf.

Het Toekomstbeeld voor Joyce Noor

Modellen blijven tegenwoordig steeds langer actief in de modellenwereld. Dit geeft Joyce Noor een positief toekomstbeeld en ze hoopt dan ook dat haar klanten haar zo lang mogelijk zullen blijven boeken. Zolang dit het geval is, zal Noor haar werk blijven voorzetten.

Joyce Noor Relatie

Het is onbekend of Joyce Noor momenteel een relatie heeft. Zij is van mening dat het voor een partner best lastig kan zijn als je zoveel van huis bent, maar het biedt volgens Noor ook leuke mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld samen ergens wat langer blijven en is het soms juist leuk om elkaar af en toe te missen, dat houdt het spannend. Noor ziet het nomadenleven waarin zij regelmatig reist als een rijk bestaan en ze voelt zich dan ook bevoorrecht om op de mooiste plekken te werken en veel nieuwe mensen te ontmoeten. Noor voelt zich vanzelfsprekend wel eens eenzaam, maar door technologieën als Whatsapp en Skype voelen haar geliefden alsnog dichtbij.

Omdat Joyce Noor zo’n mooie vrouw is, vindt u hieronder wat extra foto’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code