Achtergronden van bekende en minder bekende Nederlanders
 

Jeroen van Stralen

Jeroen-van-StralenDe in Leiden geboren Jeroen van Stralen (27 december 1968) is al jaren zelfstandig ondernemer op het gebied van vastgoed en makelaardij. Sinds 2009 is hij eigenaar van makelaardij Van Stralen. Het makelaarskantoor is gevestigd in Voorschoten. Binnen deze branche is Jeroen van Stralen gespecialiseerd in vastgoedbeleggingen, de aan- en verkoop van onroerend goed. Daarnaast taxeert hij onroerend goed en bemiddelt in de verhuur van het woningaanbod in midden en hoger segment. Het is een lastige tijd voor de vastgoedbranche tijdens de crisisjaren. Desondanks heeft Van Stralen vanaf januari 2012 al 128 woningen verkocht, 15 woningen aangekocht en 61 woningen verhuurd. Deze cijfers bewijzen dat Jeroen een man is met een hart voor zijn vak en een echte doorzetter is. Jeroen van Stralen gaat, samen met alle andere medewerkers van makelaarskantoor Van Stralen, voor hun cliënten aan het werk om zo snel en zo goed mogelijk te slagen. Naast het harde werken is Jeroen een liefhebber van honkbalsport en vindt hij het belangrijk om veel tijd met zijn gezin en vrienden door te brengen.

De kracht van Van Stralen

Makelaarskantoor Van Stralen werkt met een prestatiecourtage en op basis van no cure, no pay. Hierin ligt een extra druk besloten voor de makelaars van Van Stralen. Deze manier van werken komt er op neer dat de makelaars hun uiterste best doen een woning, met een vraagprijs boven de €200.000 k.k., binnen zes maanden zonder bijkomende kosten te verkopen. Mocht het voorkomen dat de woning niet binnen zes maanden verkocht is, dan wordt er 5% van de courtage (het makelaarsloon) afgetrokken per maand dat het huis langer te koop staat. Kortom, werken de makelaars van Van Stralen niet hard genoeg, en raakt de woning niet binnen zes maanden verkocht, dan verdienen zij minder. Zodoende werkt deze prestatiecourtage als een extra stimulans voor zowel de cliënt als de makelaars. De verkoper heeft een extra garantie dat de woning snel verkocht wordt, de makelaar verdient meer provisie als de woning snel verkocht wordt. No cure, no pay! Daarnaast biedt het makelaarskantoor een extra service aan. Om ervoor te zorgen dat de woningen binnen zes maanden verkocht worden heeft van Stralen een, naar eigen zeggen unieke, verkoopstrategie ontwikkeld waardoor er meer woningen verkocht worden door hen dan door andere collega-makelaars. Jeroen verraadt het geheim van de smid uiteraard niet, daarom kan een geïnteresseerde verkoper een informatief gesprek aanvragen waarbij tevens de waarde van de te verkopen woning direct gratis wordt bepaald.

Een positieve blik op de toekomst

Jeroen van Stralen is een bekende naam in de vastgoedbranche. Inmiddels heeft hij zijn onderneming laten groeien tot een gerenommeerd bedrijf. Cliënten van makelaarskantoor Van Stralen zijn erg te spreken over de kwaliteiten en werkzaamheden van Jeroen. Het kantoor wordt, onder andere op de bekende website www.funda.nl, aangeprezen en scoort hoge cijfers op het gebied van marktkennis, deskundigheid, service, begeleiding en prijsverhoudingen. Jeroen verzorgt zelf alle bezichtigingen. Hij is het gezicht van zijn onderneming en wilt graag goed contact onderhouden met alle cliënten. Dat lukt; Jeroen is naar de mening van de cliënten toegankelijk, open en bereikbaar. Hij krijgt veel positief commentaar, en mocht er een kritische noot klinken, dan staat Jeroen ervoor open te luisteren en waar mogelijk verbeteringen aan te brengen. Met zijn gedrevenheid en passie voor de vastgoedbranche zal Jeroen van Stralen zich door de crisis heen slaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code