Achtergronden van bekende en minder bekende Nederlanders
 

Hans-Willem de Lint

Hans-Willem de Lint, vader, echtgenoot en Serial Entrepreneur, richtte in 2006 MTTM.nl op. MTTM.nl is dé specialist op het gebied van zakelijke telefonie. Hier leest u meer over De Lint, en geven wij u meer informatie over zijn bedrijf en persoonlijke leven.

Studie en Hobby’s

Al van jongs af aan is Hans-Willem de Lint gek op watersport, met name op de zeilsport. De Lint studeerde aan de Hogeschool INHOLLAND van 1997 tot 2001 en behaalde hier zijn bachelor of business Administration (B.B.A.) Small Business. Zijn passie voor watersport combineerde hij na zijn studie met een investering in de opstart van zeilscholen.nl. Sinds zijn studententijd is De Lint bezig geweest met ondernemen en inspireren.

MTTM.nl

Hans-Willem de LintMTTM.nl werd in 2006 door Hans-Willem de Lint opgericht. Het is een bedrijf waarbij servicenummers, zakelijke telefonie en internetzaken worden aangeboden. Ze maken het mogelijk voor bedrijven om 24/7 bereikbaar te zijn voor hun klanten. Naar eigen zeggen streeft MTTM naar kwaliteit, betrouwbaarheid, én voordeel. Inmiddels maken 8000 klanten gebruik van MTTM.nl waardoor het bedrijf in rap tempo is gegroeid. MTTM.nl heeft samen met de hulp van Oxfam Novib verschillende microfinancieringsprogramma’s ondersteund. Het idee achter deze projecten was het laten groeien van ondernemerschap in derde wereldlanden. Door  middel van leningen kunnen mensen hier een eigen bedrijf opstarten. Dit project loopt nog steeds en is erg succesvol.

Verdere Werkzaamheden

Niet alleen is Hans-Willem de Lint oprichter van MTTM.nl, ook was hij van 2004 tot 2007 eigenaar van The Power Foon B.v. Wegens zijn passie voor watersport en zeilen koos hij er voor om in april 2012 te investeren in Vinea Zeilscholen.nl. Niet alleen is De Lint erg actief bezig met zijn eigen ondernemingen, maar ook zet hij zich 100% in voor Rockstart. Rockstart is een platform dat de groei van start-ups ondersteunt. Rockstart is geïnteresseerd in start-ups in allerlei verschillende industrieën zoals technologie, eten, entertainment, transport en mode&design.

Privéleven Hans-Willem de Lint

Ondanks zijn enorme inzet voor eigen ondernemingen en andere projecten en bedrijven heeft Hans-Willem de Lint ook nog tijd voor zijn privéleven. Hij is al jaren gelukkig getrouwd met zijn vrouw Anne-Fleur en samen hebben ze ook twee jonge kinderen. De Lint laat in een interview met NRC weten dat het altijd spits is in huize de Lint. “(…) dat kan ook moeilijk anders, met twee bedrijven en twee kinderen.”. Wel is hij eerlijk over zijn rol als vader. Anne-Fleur neemt voornamelijk de zorg van hun kinderen op zich terwijl de Lint zijn bedrijven ‘verzorgd’. In huize De Lint gelden een aantal belangrijke regels voor Anne-Fleur en Hans-Willem. Zo wordt er tussen 18:00 en 20:00 niet over het werk gepraat in het bijzijn van de kinderen. Ondanks zijn drukke baan en de duidelijke rolverdeling in het huishouden brengt de Lint iedere avond samen met zijn vrouw de kinderen naar bed.

De Toekomst

Hans-Willem de Lint weet niet precies wat zijn toekomst hem en zijn gezin zal brengen, maar wel is hij er van overtuigd dat hij tot zijn 70e zal blijven ondernemen. Hij zegt zelf nog zoveel verbeteringen te zien in het bedrijfsleven dat hij hier nog lang niet klaar mee is.

Kijk voor meer informatie over Hans-Willem de Lint op zijn LinkedIn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code